02 maart 2007

Terug in de bewoonde wereld...

Niets voor ons, maar we lopen voor op schema. We zitten nu in Townsville achter de computer en we gaan strakjes naar de fullmoonparty op Magnetic Island... Het is hier lekker koel, zo'n 34 graden. Dat is wel even andere koek dan die 40+ praktijken in de Outback. In alle eerlijkheid moeten we wel even zeggen dat we nog niet naar Alice Springs zijn geweest. De afstanden en het rijden vielen ons toch een beetje tegen. De outback is echt verdomd groot en je moet constant in het niets turen naar kangoeroes, koeien, kamelen en hagedissen. Best vermoeiend. Daarom hebben we besloten om de 600 kilometer van Tennant Creek naar 'the Red Center' niet dubbel te rijden. Als het meezit houden we straks in Adelaide wat tijd over om misschien met het vliegtuig die kant op te gaan. En anders... Nou dan komen we toch lekker nog een keer terug ;-)

Zal snel proberen wat foto's te uploaden, maar of we daar tijd voor vrij willen maken, zien we later wel weer. Even Googlen op Magnetic Island leverde trouwens het volgende op:




Saai he? :-P

Tot nu toe ziet onze reis er als volgt uit:
Singapore - Adelaide - Darwin - Kakadu - Katherine - Barkly Homestead - Richmond - Townsville

More to come soon!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukt! Iedereen kan nu reacties achterlaten!

Anoniem zei

Hey daar!

... te heet en te leeg in the outback? Tsja... toen jullie er een jaar de tijd hadden was het ook al niet het favoriete deel van de reis... Ik verdenk jullie er 'n beetje van tijd extra te willen hebben om weer flink van the Austalian citylife te kunnen proeven ;-) Can't blame!
Ziet er fijn uit, dat blauwe zee-tje met palmbomenstrand. Doen jullie wel voorzichtig: uitkijken voor grote vissen met pijlstaarten in het water daar? Have fun en tot mails!
Kus! Zus