06 november 2008

Dag 1 – Georganiseerde misdaad

Op het allerlaatste moment blijkt niets belangrijks over het hoofd gezien. De hoofdrolspelers zijn ondanks fileleed ruim op tijd op Schiphol, ingecheckt en door de douane. Al aan begin van de reis wordt pijnlijk duidelijk dat onze dertigers, laten we ze Rik en Erica noemen, een stuk georganiseerder zijn dan de spontane, onervaren backpackers die ze eens waren.
Maar er is hoop. Bij het boarden krijgt Rik van de beveiliging het stempel potentieel aanslagpleger, vanwege een eenpotig statief in zijn handbagage. Het ding dat er bij nader inzien inderdaad best gevaarlijk uitziet, wordt genadeloos in beslag genomen. Men kijkt ons met ogen vol argwaan na als we de slurf naar het vliegtuig betreden.

Verder vinden we zelf dat we een stuk lakonieker omgaan met de storing aan het entertainmentsysteem (!) en het uur vertraging dat we daardoor oplopen dan de andere passagiers.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Er zal ook weer eens niets misgaan.....hebben jullie dat statief nog terug gekregen, of moeten we er op bieden bij de eerstvolgende KLM-veiling??

Anoniem zei

Ik lees het al...het begin van een spannend verhaal. Geniet van jullie avontuur!
Liefs Sara en Mark