01 januari 2009

Happy newyear, mate




We lopen een klein beetje achter met de reisverhalen, maar hier even een flashforward. Gisteren stonden we al om een uur of 15.00 in een zonnig park naast het Opera House. Om middernacht hadden we kippenvel. Niet van de kou, maar van het schitterende vuurwerk. En omdat we het helemaal te gek vinden om de jaarwisseling tussen zoveel mensen in zo'n geweldige stad te vieren. En omdat het toch ook wel een beetje raar is om alleen elkaar het allerbeste voor 2009 te wensen, terwijl de andere mensen waar je veel om geeft aan de andere kant van de wereld nog niet eens hun eerste oliebol aan het eten zijn...

Benieuwd? Kijk op YouTube voor een impressie. Eerst zie je het familievuurwerk dat rond 21.00 uur is afgestoken (kunnen de kindertjes gewoon op tijd naar bed ;-) en daarna de (duurste en mooiste ooit, volgens de media) middernachteditie. Ik hoop dat de presentatoren niet te corny zijn. Dat kan ik zo niet beoordelen, want het geluid doet het niet op deze computer.


De aller-, aller-, allerbeste wensen voor 2009!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Rik en Eer, een heel gelukkig nieuwjaar voor jullie allebei. Geniet nog van de laatste maand. De verhalen en de mooie foto's geven een mooi beeld van jullie reis. Have a good time. Tot in februari.

Groetjes, Veer

Anoniem zei

Ook via jullie site nog even een geweldig 2009 gewenst! Volgens mij konden jullie het jaar niet beter beginnen dan in Sydney. Leuk om de update weer te hebben gelezen. Af en toe kreeg ik wel de kriebels van je duikverhalen hoor, met die haaien brrr... Maar zo te lezen en zoals eigenlijk ook niet anders verwacht een geweldige ervaring.
xxx Sara en Mark